Här är dom

Vikt och en bildkarta.


15.1

Är vad Zammy vägde idag innan frulle;) Kolla in fina killen


Hundar

Börjar bli mer hund utav valparna nu, staplar sig fram, reagerar på ljud/rörelser, "skäller", kissar på papper en bit ifrån dom andra och mkt mer. Ska väga dom senare under dagen nyfiken på hur många som väger över 1kg;)

Pixie är en trött mamma nu, måste säga till henne allt oftare att gå till bebisarna.


Första bil turen

Blev igår för dom små, familjeträff i Norrtälje så hela familjen fick följa med. Dom Sov i Pixies bädd i framsätet och det gick toppen!! Massa valp mys för alla igår och valparna trivdes. Vissa av dom har tagit några vinglande första steg. Går så fort med allt med denna kull


Rymmer

Thomas som tog hand om dom små i morse. Bowie blev först att rymma, Thomas vakande utav pip och hittade Bowie vid pix skålar. Galet vad fort det gick denna gång. Gå kan dom ej men rymma det kan dom;) Har satt upp skydd för öppningen och dom får nytt hem snart. Kommer komma en dag snart när vi hittar alla utanför, den kommer alltid men hoppas vi hinner före denna gång;) Gillar att ha valpar hemma, så mysigt att komma upp på morgonen och mysa med dom. Dock vet vi att snart kommer vi vakna upp till en stank utav bajs/kiss, inte lika mysigt då hahaha Sköna är att då kan man leka med dom;) Att ha en kull hemma är bitter sweet mest hela tiden. Ska göra en bildkarta på dom idag:))


Bilder

Här är dom;) ska ta nya bättre bilder under helgen.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3861859/images/2012/pic_5037dee99606ee324e004091.jpg" class="image">


Alla ögon öppna

Fick se alla små ögon idag;)

Mini och jag vägde, bytte tidningar och kollade alla nyss. Mini är så duktig med dom små, inte rädd eller dum mot dom. Skrattar mest åt dom och vill leka men dom vill inte än. Snart så har vi 9 små som springer runt på golvet här hemma:) valparna är idag 10 dagar och ska ut på blocket kanske nästa vecka. Vill att dom ska börja gå lite innan, vara mer hund inte hamster =P


Händer grejer

Bonzo, Bowie,och Baby har börjat titta. Fick se små grumliga valpögon imorse när jag hade den dagliga checken. Då vi torkar/tvättar av dom, klo klippning vid behov, väger, byter tidningar och alla andra saker som behövs.

Myser med alla valpar varje dag i små stunder. Dom sover mest hela dagarna, låter mer hund nu och kravlar loss. Ser nästan ut som några vill börja gå;)


Gram

;)


Hello

Varmt för Pixie = skönt för bebisarna. Bad henne nyss att gå till bebisarna och då gick hon direkt till valparna. Duktiga mamma Pixie:) bjuder på dagens vikt och bilder...


Vikt

Dagens vikt på bilden...
Just nu ligger dom alla och sover. Pixie ska få gå ut snart. Hon är så mkt duktigare än förra kullen. Sist va allt nytt för henne och denna gången kommer nog hon ihåg alla måste;) skönt för oss att hon göra allt så bra denna gång.


Hej hej

Valparna hälsar hej;)


Puppy

Så nu har jag lärt mig allas namn;) Så fina och pluttiga dom små är. Blir helt galen efter dom när jag inte har gosat med dom på ett tag. Vi är väldigt sociala med dom redan och Melissa får vara runt dom men självklart inte ensam. Pixie är en riktigt duktig mamma denna gång. Hon fattade med en gång vad hon skulle göra, tror oxå att det är lättare för henne att hålla reda på dom denna gång. 3 gör stor skillnad, sist hade vi problem att räkna in dom nu kollar man så att det finns 6st bara;)
Blir bilder på dom var och en när dom har växt på sig lite. Nu är det 6st blinda hamstrar som ålar runt=P

Vikten på dom är bra och Pixie börjar sakta men säkert lägga på sig lite vikt. Blir lite längre p-nix när dom små öppnar ögonen.


Namn och vikt

Usch vad svårt det va att komma på ett bra tema för dom små. Så vi kör på b-kull och namn som börjar på B;)

Buddha
Bonzo
Bowie
Bambam
Bobby
Baby

Vikten ser ni på bilden;) Allt är toppen bra med dom alla. Pixie har redan börjar lägga på sig lite. Inte lika tunn som direkt efter varpningen. Tjuvar korv från Melissa hela tiden, sen att Melissa tycker det är kul att mata Pixie gör det inte sämre för henne:)


Hello

Händer inte så mkt i lådan nu: äter, bökar, kissar, bajsar, piper och är söta❤


Dagens vikt

Så nu har jag vägt och tvättat av dom små. Går upp bra i vikt och bökar runt för fullt:)


♥Här är dom små

♥valp 1

♥valp 2

♥valp 3

♥valp 4

♥valp 5

♥valp 6

Svårt att se? tryck på bilden för större bild;)

 

Bilder från igår när dom va ett dygn, små pluttar  ungefär hamster sorlek;) Ska försöka komma på namn till dom idag, hatar att kalla dom nr=( Väger dom så fort mannen min har vaknat. Kommer väga dom dagligen i 1 vecka sen blir det vecko vägning. Måste ha koll så att dom växer som dom ska..


Grattis sms

Fick grattis sms från zammy med en bild på han:) Cheries skickade oxå grattis sms. Kul att ha kontakt med valpköpare. Få följa dom små på distans.


Början på en ny underbar resa med 6 valpar =)

Nu har vi gjort alla morgon måsten.
 
Har duschat av Pixie, denna hund gillar verkligen inte att vara oren. Pluttan så jobbigt det har varit för henne att tvätta allt. Tidningarna, valparna, hon själv, filten... ja allt som har lite gojs på sig ska tvättas.
 
Allt gick bra under valpningen igår, jättetack Maria för all din hjälp. Pixie kämpade på bra under hela dagen, blev trött på slutet så hon fick vitargo;) Massa mums och hon fick åter styrkan att orka med sista valpen..
 
Har inte kommit på namn till dom små än. Tänkte använda Marvel namn men njaa dom är lite svåra att utala mm... Vill ha namn som är lätta och namn folk känner till
 
#          TID          KÖN          VIKT          FÄRG
1.         15:37      HANE         220            FAWN, VITT; HAKE/BRÖST
2.         16:40      HANE         207            SVART, VITT:MELLAN ÖGONEN/NER PÅ BRÖSTET
3.         17:40      HANE         276            SVART, VITT: MELLAN ÖGONEN/NER PÅ MAGEN
4.         18:10      HANE         215            SVART, VITT: BRÖST/LITE HAKAN
5.         18:23      HANE         208            SVART, VITT:BRÖST/MAGE (SOM TVÅ STRECK)
6.         20:47        TIK            262             SVART, VITT:STRECK PÅ BRÖSTET
 
DAGSVIKTEN
1. 224
2. 212
3. 285
4. 221
5. 212
6. 274
 
 
Separata bilder kommer snart på dem underbara små liven =)

God morgon

Pixie har haft en bra natt med mkt sömn, alla valpar har haft det varmt och kärleksfullt.

Morgonens 2do:
-Ut med Pixie
-Bada Pixie
-Göra rent i valplådan
-Torka av valparna
-Namn ge valparna
-Väga
-Bilder

Säkert glömt något men detta är några måsten nu direkt. Alla valpar är friska och pigga vad vi kan se;) Pixie axlade mamma rollen direkt igår:) Duktiga lilla hund!!! Ja nästan som sist 1 fawn och 5 svarta. Skönt för Pixie att dom "bara" är 6st. Så galet söta dom små är, mkt jämnare i vikt än förra kullen och ligger runt 250g. Kommer bli stora frallor om dom växer som förra kullen. Dom stora hanarna som vägde runt 250g sist. Skriver mer om alla nästa inlägg;)


1 tik och 5 hanar❤

Det kom 6 små liv och Pixie va så duktig som kämpade på bra under alla alla dessa timmar:) tack Maria (Charles ägare) för all din hjälp, alltid trevligt att träffas:) Lägger upp fler bilder på varav en imorgon. Nu ska vi alla sov så gott❤


Valpar

Dom är här!! Fullt upp med dom sista nu. 5 hanar ligger och sover så gott här och fler är på gång❤


D67

Efter en kväll full med hopp och en natt med dålig sömn är det fortfarande inga valpar i valplådan:( flyttade ut valplådan i v-rummet så vi har haft koll på henne hela natten från sängen;) Pixie har varit orolig inatt, kissat inne trotts turer vid 22 och 2 på natten. Vaknade och kollade till henne vid 4 plask!! Suck att man alltid ska hitta pölar med fötterna:/ va ute nyss med henne och hon verkar besvärad med vi har lärt oss nu att Pixie ÄR skum. Hahaha. Trötta på att vänta och hela tiden tro att nu kommer dom mm. Valparna har fortfarande disco i magen ser/känner dom jätte tydligt och förstår Pixie att det är jobbig nu. Men uuuut med dom så slipper hon dom i magen;)


Siri

Fick precis sms utav Siri med familj. Badkruka som enbart plaskar med tassarna är hon;) fina söta busiga Siri, Så fin i kroppen. Denna lilla bestämda Donna hade vi längst och körde ner henne till sin familj i Gbg. Alltid kul att höra från familjerna och blir så glad över bilderna❤


Seg dag

Pixie har väldigt jobbigt att gå nu, va inte alla kul att vara ute nyss märkte man på henne. Men så länge hon går så är det bra att hon får röra på sig. Just nu bökar hon runt i valplådan. Hoppas verkligen dom kommer idag!! Bjuder på lite bilder från dagen med "lilla" Pixie ❤


D66

Asså kommer dom inte idag blir vi kokko här hemma.

Pixie ligger i sin säng och chillar. Va lite skum i morse, så Thomas tog ut henne. Va "lite" nödig i rumpan hehe Men IDAG blir det valpar eller hur? Jo men såklart... Eller!?!? Nu blir det en tur för oss till affären, hade bara mjölk till 1 kopp kaffe, illa.


Foder

Samma foder som sist royal canin junior medium är vad Pixie har mumsat på och även valparna kommer få äta sen. Hon älskar detta foder och funkar riktigt bra på henne;)


Status

Trött
Tjock
Vilar


Zigge

Zigge är så lik Pixie!! Ser knappt skillnad på dom bakifrån. Fina lilla plutt ❤


Hej hå

Ja ni inga valpar än och Pixie ligger just nu i sin säng, inte valplådan och snarkar loss. Bara dom kommer under den "säkra" tidsramen så vi slipper oro oss för henne. Blivit så harig sedan Melissa föddes:( Så segt dessa dagar, vill inte lämna pix ensam och hon orkar inte gå längre sträckor, blir hemma dagar då. Men börjar känna mig rastlös nu så dom får gärna komma idag:) Allt är färdigt, alla är redo, förutom valparna.


D 64

Inga valpar... Så otåliga och tycker synd om Pixie. Ser så tungt ut för henne, våran lilla tjockis. Men hon mår bra:) Hon får fler men korta promenader nu, äter mindre, lite orolig och valparna har disco i magen;)


God natt

Pixie och vi utan några valpar säger god natt. Pixie har varit lugn idag, lugnet före stormen kanske;) myst massa här hemma och en vän va förbi som Pixie älskar. Märktes på henne hur glad hon blev:) Thomas har alltid myst med Pixie som på bilden, lärde henne som valp att ligga på rygg;)


Väntar

Inga valpar än och dygn 63 idag. "Man brukar säga att en tik är dräktig i nio veckor, det vill säga 63 dygn. Räknat från parning är en dräktighet mellan ca 58 och 68 dagar inom det normala." skriver skk. Vi vill nu nu, hatar att vänta och så otåliga:( Pixie mår bra, inte ätit några kulor sen i tisdag. Mumsat på kött, korv, majskrokar och en del annan människomat som "råkat" trilla ner i hennes mun=P så går ingen nöd på denna donna.


God morgon

Vi alla hade ett vakande öra för Pixie i natt. Jag kunde knappt somna/sova, Thomas sov på soffan ett tag och Criz med öppen dörr:) Men vaknade till en tom valplåda. Skönt att dom inte kom i natt men NU får dom mer än gärna komma;) Pixie tjuvar Minis korv, så aptiten finns och inte lite fräck hon har blivit. Preggo knäppis!! Nu ska vi ut så Pixie får sig en liten tur, ihop om att det ska sättas igen. Eller nått..;)


Cherie

Fick precis sms utav cherie och hennes familj. Lillan väger 9kg och är en sötnos lilla pluttan;) tack för bilderna, alltid lika kul att få❤


Skummis

Ja ni Pixie är väldigt olik sig just nu. Varit det sen 15 idag men först nu börjar hon blir väldigt skum. Kanske kommer ikväll. Hoppas!!! Som ni ser på bilden ligger hon och jäser nu. Vilar men kan inte komma till Pixie ro. Hon brukar aldrig ligga just där hmm. Ser ut som hon har förvärkar/sammandragningar men men vi får snällt vänta;) Förra kullen tog det ca 40min från att jag fattade tills Zammy kom. Bara dom inte kommer i natt. Pixie sover inte med oss i sovrummet och jag är rädd att hon inte väcker oss när det är dax. Denna hund skäller enbart på brevbäraren.


D 61

Inga valpar än... Magen har ändrar form från igår så kanske idag... Skum men samtidigt inte:/ Snart kommer dom och ska bli så kul att få träffa dom små, nyfikna över färger och antal;)


Dags formen

Tjockare, orolig, annan blick, tigger mat, kissat ner sig, magen extra tung, puppen svullen, tung andning, normal temp mm MEN tror inte på några valpar idag, jag gissar på onsdag och Thomas tisdag. Bf torsdag;)


Dygn 60

Ny dag utan valpar. Pixie hade kissat inne i natt:( va ute med henne vid 21 igår och vid 6 i morse va mannen uppe och moppade/tvättade upp efter henne. Hon hade självklart kissar på Melissas lek matta:( Varför denna kärlek för mattor?? Kan inte vara långt kvar nu när hon har börjat med detta. Gjorde det på slutet sist med och ett tag efteråt. Inte ok att kissa inne. Blir fler turer för henne nu på dagarna så hoppas vi att valparna kommet snart. Min syster har bf den 9/8, Pixies ska vinna och valpa innan hon!! Hehe. Så länge alla valpar, Pixie, Mocca och bebisen mår bra så får vem som komma ut först;) Ne nu ska jag hälla i mig kaffet sen ut med tjejerna. Pixie ligger under min fåtölj, skydd från mini i gåstolen;)


Köket

Är i köket och hjälper till med lunchen. Mamma lagar mat och jag passar mini;) ser ni min valplåda bakom mini? Kommer bo i köket hela denna valptid, när dom växer och bli större kommer vi få mer yta men vi börjar i baljan=D


Dygn 59

Nedräkningen har börjat och dags formen är tjockis;) Pixie vill inte vara ute länge, kräks, sover mest, tigger mat och väntar. Tror inte det är många dagar kvar nu. Sist kom dom dygn 62 på kvällen:) tror även denna kull kommer bli stor, skönt att det är 5min till Bagis vet. Sist gick allt perfekt!!! Hoppas även det denna gång, våran Pixie är en kämpe;)


Looking good!!

Så nu ser bloggen lite bättre ut, ska fixa lite mer på den senare tror jag men nöjd en så länge;) Fint huh?? Uppe och fixar, Mini tränar på att stå och Pixie/Thomas ligger och sover. Ska ut på morgon turen snart ska bara göra alla morgon måsten innan

Picz

Tänkte lägga upp bilder på valparna men hade inga på mobilen. Förde nyss över alla bilder och rensade. Letade upp lite bilder på sms/face. Så här är zigge, zammy och märy(med Dusica och Charles). Ska lägga upp bilder på dom andra jag har fått ifrån imorgon;) Blir att snygga till bloggen med. Nu är det nattinatt, svårt att skriva pga trötta ögon.


Mobil blogg test;)

Testar att blogga via mobilen.. Hoppas detta funkar som det ska nu. Testade att logga in på pixies gamla blogg men efter 5 försök gav jag upp. Detta är anledningen att jag bytte portal, vet inte hur man flyttat över den gamla till denna så vill ni läsa innan idag så får ni klicka in på den gamla och läsa:/ mycket har hänt här hemma. Pixie ska få valpar nu vilken dag som dygn 63 på torsdag. Parad med Charles denna gången med;) fick så fina valpar mellan dom att vi ville ta en till kull mellan dom. Har kontakt med många utav valpköparna och Zammy va valpen vi träffade senast utav alla 9. Märy och Frankie träffar vi då och då, Zigge på facen, Pansar/Siri sms och Lemmy/Cherie/hero har vi inte hört något ifrån. Ska försöka få i hop alla på valp träff när tid finns;) Saknar dom små men snart har vi nya små valpisar här hemma. Pixie mår riktigt bra, fick tillbaka formen snabbt efter kull 1, gick upp sina kg och la till mer muskler. Vägde 14 dagen hon parades igen, idag vägde hon 16 lilla tjockisen;) Zammy bjässen väger hela 13,6kg, blev en jätte fralla utav honom, riktigt fin är han. Lika mkt bus i han nu som i valplådan=P Märy fisen härjar på hela dagarna ute hos Maria och Charles. ZiggeBigge är så fin så på alla bilder, ser så fluffig ut hehe. Siri sist vi hörde ifrån henne njöt utav solen med mini husse. Frankie boy har semester och sist vi träffade han fick Melissa mängder med pussar utav honom:)) Nu är det dax att sova. Nattinatt världen❤


Nya blogg = bättre möjligheter

Ja då den gamla bloggen strular för mycket, kan ej logga in som jag ska mm så skaffar vi en ny. Funkar inte med en blogg man ej kan logga in på hela tiden. 9/10 försök kom jag inte in med rätt lösen och användarnamn... Jätte dåligt=(
 
Gamla bloggen : http://pixies.doggyblogg.se/
 
In och ta en titt, mycket läsning och många bilder från förr;)
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!